of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Wijchen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Wijchen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Reiziger Wijchen (22 feb 2015)
Er is momenteel een compleet nieuw eilandperron aangelegd. Daarnaast zijn de sporten verlegd zodat het stations tevens over een keerspoor beschikt. De situatie is nu als volgt: Vanaf het zuidelijke perron vertrekken de treinen naar Nijmegen (treinserie Nijmegen - Deurne vv). Vanaf het nieuwe eilandperron vertrekken vanaf de noordzijde de treinen naar deurne (eveneens treinserie Nijmegen - Deurene vv). Vanaf de zuidzijde van het eilandperron vertrekken de treinen vanaf het keerspoor naar Nijmegen in de brede ochtend/avond spits. (treinserie Nijmegen - Wijchen vv). Over een tijd wordt begonnen met de renovatie van het stationsgebied. Er zijn plannen om een parkeergareage aan te leggen op de plaats waar nu nog een cafetaria gehuisvest is (links naast stationsgebouw). De gemeente heeft inmiddels een onteigeningsprocedure in gang gezet. Tot die tijd loopt de ontwikkeling van het stationsgebied vertraging op.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina