of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Wijchen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Wijchen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Jos Freriksen (26 feb 2012)
De definitieve plannen m.b.t. het keerspoor zijn bekend. Oude en nieuwe perron blijven gehandhaafd. Op deze locatie komt ook het keerspoor. Deze wordt aangeleggd tussen de 2 spoorlijnen in, aan de linker zijde van het oude perron, waar de treinen richting 's Hertogenbosch stoppen. Om dit te realiseren wordt de spoorrails 60 cm opgeschoven en wordt het oude eilandperron een stuk ingekrompen. (Met dit laaste zijn niet veel mensen blij, maar het is noodzakelijk om het keerspoor op die plek te kunnen aanleggen.) Wijchen oost en west zijn definitief verleden tijd. Daarnaast worden er in totaal 350 gratis parkeerplekken gerealiseerd, aan de stationszijde, d.m.v. een parkeerdek boven de bestaande parkeerplaatsen. Ook de fietsenstallingen worden fors uitgebreid, dit is noodzakelijk, omdat er veel tekort is aan stallingen omdat deze ondanks nog zijn ingekort voor de aanleg van het nieuwe perron voor de trein richting Nijmegen. De trein van Nijmegen naar Deurne blijft hier rijden. Daarnaast zal de trein Nijmegen - Zutphen VV niet Nijmegen, maar Wijchen als eindbestemming hebben. De plannen komen zo snel mogelijk online op de site van de stadsregio. Tot zover het laatse nieuws rondom het keerspoor.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina