of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Wijchen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Wijchen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Helderman (2 nov 2011)
Hallo, Ik was in de veronderstelling dat u alleen reageert via "reactie webmaster" via uw site, niet via een mail, excuses. Inderdaad, het gaat puur om de spooraanduiding. Spoor 1 is Deurne, 2 Nijmegen volgens dienstregeling. Wij hadden altijd n middenperron, waarbij aan beide kanten treinen vertrokken. Het verwarrende is nu dat bij het oude perron nog steeds een bord hangt met links spoor 1, rechts spoor 2. Daarbij heeft men nu op het nieuwe perron, een zijperron, rechts gelegen van het middenperron k een bord opgehangen met spoor 2. Wat een luxe zeg, wij zullen vast het enige station in Nederland zijn waar 2 keer spoor 2 wordt aangegeven... haha Hartelijk dank voor uw moeite en ik hoop dat NS hiervan geleerd heeft om in het vervolg reizigers wat beter te informeren. Nu het nieuwe station open is is de drukte fors verminderd waardoor er een minder gevaarlijke situatie ontstaat wanneer de roosendaal trein langsrijdt vlak vr de sprinter komt. Groet, Marie- Jos
reactie webmaster: fijn dat je terug komt voor het antwoord. ik hoop dat de ns het gaat oplossen. in waddinxveen heb je iets vergelijkbaars, daar zijn lage zijperrons voor de light rail en een hoog middenperron voor de gewone treinen. maar daar stond het dan wel duidelijk aangegeven met spoor 1LR en spoor 1 in de vertrekstaten.

begrijp ik uit je verhaal dat de treinen nu wel vanaf het nieuwe perron vertrekken?

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina