of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Wijchen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Wijchen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
MJ Helderman (1 nov 2011)
Bij deze wil ik even reageren op laatst geplaatst bericht van 31 Okt 2011 JL. Dit bevestigd dat er niet alleen bij mij onduidelijkheid heerst over de opening van het perron. Ik ben vandaag een half uur te laat op mijn afspraak gekomen doordat er niet met reizigers wordt gecommuniceerd. Ik reis tegenwoordig per bus i.p.v. trein m.b.t. de drukte in dit nieuwe treintype waardoor ik 5 dagen pw transpirerend op mijn werk aan kwam. Onbegrijpelijk overigens!!!! Maar goed, vandaag de trein maar weer eens gepakt in de middag, dus lekker rustig. Van te voren op internet gezocht wanneer het station open gaat. Overal staat 1 november. Ten minste in de publicaties van kranten. Verder staat er niks vermeldt. Ook niet op het station overigens! Op het station aangekomen stond ik voor een keuze om of het oude of het nieuwe perron te pakken. Het nieuwe perron zag er afgewerkt uit. Vandaar ook de misverstanden. Er stonden reizigers op het nieuwe en op het oude perron. Tja.. wat moet je dan? Er was wat gecommuniceer tussen reizigers van beide perrons. Toen maar gegokt voor het nieuwe omdat dit immers zo vermeldt staat. 1 November. De trein die kwam aanrijden deed de deur aan de kant van het oude perron open. Nog voor we konden omrennen ging de fluit en de trein reed weg..... Dit is echt waardeloos. Ik heb gewacht op de nieuwe trein. Ondertussen reizigers gewaarschuwd om naar het oude perron te komen, en de nieuwe trein genomen! Thuis nogmaals op internet gezocht maar er staat niets over een uitstel van 1 naar 2 of 3.. november. Zou iemand mij meer duidelijkheid kunnen geven? Mijn dochter heeft NS net benadert via twitter maar zij kunnen geen duidelijkheid geven omdat de verbouwing is aanbesteedt. Groet, Marie-Jos
reactie webmaster: Handig om geen mailadres achter te laten, hoe kun je dan duidelijkheid krijgen. ik ga dat toch maar eens verplicht stellen, je hoeft het niet weg te laten, want als je dat niet wilt komt het niet hier op de site te staan.

Maar staat het niet in de vertrekstaat waar de trein vertrekt? Ah, natuurlijk niet, een misrekening van mijzelf, het is natuurlijk geen perron aanduiding maar een spooraanduiding, dus het oude en nieuwe perron liggen aan hetzelfde spoor. Ik kan er ook geen duidelijkheid over geven.

Overigens is het antwoord van @ns_online natuurlijk onzin. Dit heeft niets met de (aanbestede) afbouw van het perron te maken, maar met de dienstregeling, en dat is toch echt een ns zaak.

inmiddels heb ik via twitter met ns contact gekregen, heb ze de zaak kunnen uitleggen en ze hebben het doorgegeven aan stationsbeheer. ik heb gevraagd om duidelijkheid, bijvoorbeeld een regelmatige omroep op wijchen waar de trein vertrekt, en duidelijkheid wanneer het nieuwe perron in gebruik genomen gaat worden.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina