Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Lombardijen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Lombardijen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Ernst L. (12 dec 2011)
Hierbij een reactie voor M.J. Reijnders. Met de komst van het Maasstad heeft de gemeente besloten rond station Lombardijen een zone voor betaald parkeren in te voeren. Er is een fout gemaakt met de zone aan de westelijke kant van het station, waardoor vrij parkeren al vanaf 200 meter mogelijk was. Mede door protesten van bewoners heeft de wethouder verkeer het plan van betaald parkeren voorlopig afgeblazen. Inmiddels is station Lombardijen door NS gedegradeerd tot sprinterstation. Gevolgen zijn: overvolle sprinters en vrijwel lege intercity's. Twee feiten: op zondagavond 11 december 2011 rond 19.40 uur liep de sprinter voor 75% leeg, naar schatting 90 passagiers, terwijl normaal 30 is. Op maandag 12 december 2011 om 8.00 uur een file van ongeveer 300 personen die uit de sprinter van Dordrecht kwamen. Bovendien is het aantal reizigers sinds de opening van het Maasstad ziekenhuis behoorlijk toegenomen. Gevolgen: vertraging omdat de sprinters langer stilstaan voor in- en uitstappen.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina