Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Leiden Lammenschans

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Leiden Lammenschans die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
arjan krabbenbos (29 okt 2010)
Buiten de huidige treindienst LeidenC.-Alphen a/d Rijn-Woerden-Utrecht C.vv zal er over enkele jaren hier ook de Lightrailtram gaan aan/aftakken die de verbinding gaat onderhouden tussen Noordwijk/Katwijk-Leiden-Alphen a/d Rijn-Gouda vv. Deze zogenoemde RijnGouweLijn zal oorspronkelijk gaan rijden vanaf 2015, maar zal waarschijnlijk met een x-aantal jaar vertraagd zijn. Dit heeft te maken met de nog te kiezen keuzevariant door de Leidse binnenstad wat waarschijnlijk het Hooigrachttrace wordt en gezamelijk gebruik maakt van de infra tussen Lammenschans en Alphen a/d Rijn vv. Omdat de nieuwe tram 2 extra haltes krijgt in Hazerswoude Rijndijk en Alphen a/d Rijn West zal dat beinvloedbaar zijn op de snellere NS-treinen.
reactie webmaster: maar ja die snelle treinen heten intercity, maar dat is hier alleen maar een andere naam voor stoptrein.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina