of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Groningen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Groningen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
ewolt wolters (7 dec 2010)
Ik hoop dat dit bericht niet het einde betekent van de karakteristieke trap naar het derde perron in Groningen. Dit stond op de site van het dagblad van het Noorden: (lees voor "perron": "spoor". Nieuwe oversteek maakt station Groningen makkelijker Het station in Groningen kan wel eens het meest gebruikersvriendelijke van Nederland zijn. Er is een gelijkvloerse oversteek gemaakt van perron 4, naast de kiosk, naar perron 6. De treinreizigers, die daar aankomen en vertrekken hoeven zo niet meer bagage de trap op en af te zeulen.
reactie webmaster: een beetje overdrijven is ook een kunst. omdat alles gelijkvloers is nu meteen het meest gebruiksvriendelijke station? Leeuwarden bijvoorbeeld heeft dat al jaren. en dat ligt toch niet eens zo gek ver weg van groningen. anyway. ik hoop het niet, want die trap was wel erg leuk, maar ik denk wel dat ie gaat verdwijnen dan, tenzij ze het als monument weten aan te merken, maar dat betwijfel ik.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina