of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Groningen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Groningen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
arjan krabbenbos (22 okt 2010)
Groningen krigt 2 stadstramlijnen 1 en 2 vanaf 2016 ipv 2014. Vanaf 2020 komen er de eerste sneltramlijnen naar omliggende gemeenten welke vanaf 2025 weer verder worden uitgebreid. groningen en Friesland wil de diesellijnen het liefs electrificere, zodat het nog stiller en milieuvriendelijker wordt. Bij de tramlijnen naar Bedum en Winsum gebeurt dit al vanaf 2025, waardoor de diesel GTW meer en meer verdrongen wordt. Is dit niet eigenlijk geen kapitaal vernietiging? Misschien wel niet, omdat de GTW'tjes dan allen zijn afgeschreven rond die tijd.... Dat is nou de keerzijde van aanbesteden: Kijk maar naar de Linten van Syntus nu, de vele afgedankte streekbussen die ( straks) staan te verkommeren voordat ze gesloopt worden of nog beter snel worden verkocht kunnen worden aan een nieuwe koper....
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina