of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hoorn Kersenboogerd

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hoorn Kersenboogerd die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
H. Müller (26 nov 2010)
Wanneer wordt eindelijk dit station gerenoveerd? De fietskluisen zijn een bonk roest. Gelukkig is er nu weer een winkel op de zuidzijde. En de wachtruimte in richting Hoorn weer vaak open. Waarom werd dit station ooit zo gebouwd: Winkel in richting Enkhuizen, waar haast niemand instapt. Overkapping over grote lengte in richting Enkhuizen. Richting Hoorn, waar het vaak gevaarlijk druk is een smal perron en een korte overkapping. Dus had het beter andersom moeten zijn. Vriendelijke groet, H. Muller
reactie webmaster: geen idee. misschien was er aan die kant meer plek om het te realiseren. Vaak is het niet zozeer de richting die bepalend is als wel de zijde van het spoor waar (het centrum van) de plaats ligt. waarom het hiet zo is gebouwd weet ik niet, want kerssenboogerd ligt aan beide zijden van het spoor.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina