of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hoorn Kersenboogerd

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hoorn Kersenboogerd die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (14 mei 2009)
De Hemboogtreinen doen dit station sinds 8 mei 2009 niet meer aan en keren voortaan in Hoorn. Buurtbewoners klaagden over het lawaai van deze treinen die te Kersenboogerd keerden en hebben nu dus hun zin gekregen. Wel kun je nog ieder half uur met de trein Enkhuizen-Hoorn en verder als IC naar Amsterdam Centraal. Wanneer de Hemboogexpress weer in dit station gaat stoppen is onzeker,waarschijnlijk pas als er stiller spoor is aangelegd en/of stillere treinen hier gaan rijden.We wachten dus maar af.....
reactie webmaster: het zijn vaak de buurtbewoners die nooit de trein nemen die klagen. ze klagen er niet over dat ze nu minder reismogelijkheden hebben.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina