of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hoorn Kersenboogerd

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hoorn Kersenboogerd die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
evert van bunnik (2 jan 2014)
M.i.v. het Zoontje nieuwe jaar blijken de meeste OV-poortjes gesloten te zijn. Daardoor is de vm. Wizzl waar nu Shirley in gevestigd is, ook door geplaatste glazen wanden, onbereikbaar geworden voor klanten, ook minder-valide met rollator of rolstoel en voor leveranciers. Nieuw in dienstregeling: de stoptrein Schiphol keert niet meer over spoor 3(het oude werkspoortje), maar rijdt met Lastgeving Verkeerd Spoor van station Hoorn naar Kbg spoor1 om daar kop te maken. Overlopen is na vertrek Hoorn direct na het passeren van de overweg Koepoortsweg.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina