of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hilversum Sportpark

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hilversum Sportpark die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
coen (3 aug 2011)
waarom heet het station hilversum sportpark er is niet eens een sportpark. Kunnen ze de naam niet veranderen naar hilversum zuid want het ligt in het zuiden van hilversum. Hilversum noord heet toch ook niet hilversum mediapark?
reactie webmaster: laat de gooische atletiekclub het niet horen, natuurlijk is daar een sportpark. het is de laatste tijd alleen wat verkleind, er is een bedrijventerrein op gebouwd. De weg collosseum volgt nog grotendeels de oude contouren van de drafbaan. grappig dat je hilversum noord noemt, want er zijn plannen om die naam te verander in mediapark, en vroeger heette het zelf Hilversum NOS. maar een station hoeft toch niet perse naar de windrichting genoemd te worden? bovendien is het vrij duur om een stationsnaam te veranderen, daarmee zijn tonnen gemoeid.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina