of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hilversum Sportpark

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hilversum Sportpark die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Frido van Orden (9 apr 2009)
Het Wikipedia artikel verduidelijkt e.e.a. maar is toch niet helemaal duidelijk. Waarom worden Breda en Arnhem pas CS na verbouwing? En waarom niet Amersfoort Centraal (dat station behoort vermoedelijk toch wel tot de top zoveel). Haarlem Centraal is trouwens ook leuk, aangezien Haarlem tot de komst van station Spaarnwoude slechts 1 station bezat. De Wikipedia opmerking over 'Hauptbahnhof' klopt ook niet helemaal. In bv Solingen is Solingen Hbf niet veel meer dan een halte aan een lokaalspoorlijn, terwijl Solingen Ohligs het feitelijk belangrijkste station is (een beetje vergelijkbaar met de situatie Ede Centrum / Ede Wageningen). Om de verwarring compleet te maken heet Ohligs sinds het in 2006 ICE stop is Hbf en is het oude Hbf vervangen door 2 nieuwe haltes. De reden achter deze historische rariteit is overigens dat Ohligs vroeger een aparte stad was.
reactie webmaster: Ja ik weet het ook niet precies. maar overstappers zijn geen uitstappers. amersfoort kent veel overstappers, maar weinig uitstappers. je moet het maar bij de ns navragen als je het precies wilt weten. als je wikipedia niet vindt kloppen moet je de opmerking niet bij mij maken, maar zelf het artikel in wikipedia aanpassen, dat kan en mag iedereen doen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina