of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hilversum Sportpark

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hilversum Sportpark die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Frido van Orden (9 apr 2009)
Het Arenapark is een bedrijvenpark op de plek van het vroegere sportpark. Dus een naamswijziging heeft wel degelijk zin. Wat zijn overigens die regels over Centraal versus Centrum e.d.? Hilversum speelt in de dienstregeling toch een vergelijkbare rol als Leiden, dat sinds een paar jaar wel Centraal heet? En Almere Centrum heette vroeg Almere CS meen ik.
reactie webmaster: op wikipedia - centraal station staat uitgelegd hoe het werkt. Leiden wilde zijn station CS noemen bij de opening van een nieuw gebouw, (dus vergelijkbaar met wat jij nu voor Hilversum wilt). Op dat moment heeft de NS regels opgesteld wanneer je het een Centraal station noemt en wanneer dat niet mag. Toen is Almere CS omgedoopt in Almere Centrum.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina