of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hilversum Sportpark

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hilversum Sportpark die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (30 mrt 2009)
Het station Sportpark mag van mij wel omgedoopt worden in Arenapark, daar al jaren lang geen sportpark meer is. Wel zijn er vele scholen in de buurt en kan er beter voor de naam Arenapark worden gekozen. Ook kunnen ze het station Hilversum beter Hilversum Centraal/ Centrum noemen. Dit gebeurde ook in 1989 toen Hiversum NOS in Hilversum Noord werd veranderd. Waarom een station Sportpark laten heten, terwijl dat al jaren het sportpark verdwenen is. Niet echt handig dus.......
reactie webmaster: centraal mag je het niet zomaar noemen daar zijn regels voor. straks haalt waddinxveen het nog in zijn hoofd om hun station waddinxveen centraal te noemen, ter onderscheid van waddinxveen noord. sinds 1999 zijn er regels voor. de naamswijziging van een station kost bovendien wel geld. maar het arenapark is toch een sportpark? sportpark is toch geen naam maar een omschrijving. de volgende keer dat het weer van naam gaat veranderen kun je het station ook weer hernoemen, een beetje onhandig lijkt mij.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina