of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hilversum Sportpark

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hilversum Sportpark die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Heimen Stoffels (4 mrt 2017)
Inmiddels een oude reactie, maar ook in 2011 was het al zo, @Wichor, dat het erg populair geworden was om een windrichting aan te duiden in een stations- of bushaltenaam. Zelfs in zoverre dat het soms niet eens klopt of verwarring oproept. Hier in Almere bijv. heb je de bushaltes Noorderplassen-Zuid en Noorderplassen-Noord, maar volgens de straatnaambordjes in heel dat gedeelte van de wijk bevind je je toch echt in Noorderplassen-West (staat echt onder de straatnamen vermeld). Ik ben het ermee eens dat een naam niet naar een windrichting vernoemd hoeft te worden, ik vind het zelfs maar saai eigenlijk. Maar het is helaas een trend geworden...
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina