of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Eijsden

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Eijsden die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
S. (17 aug 2009)
Wat zullen de bewoners van Eijsden zich bedonderd voelen, om het maar eens netjes uit te drukken. Hun was immers beloofd dat de sluiting tijdelijk zou zijn.. De bus is geen alternatief, wegens het grote verschil in comfort en het lagere tempo. Ik begrijp niet waarom de trein tussen Luik en Maastricht niet stopt in Eijsden. In België stopt die trein ook op twee kleine stations, namelijk Bressoux en Wezet (Visé).
reactie webmaster: het verschil is dat de perrons in België waarschijnlijk langer zijn dan in Eijsden. er moeten 10 bakken langspassen, en dat lukt in Eijsden niet. Je zou ook kunnen zeggen dat passagiers in Eijsden maar in een deel van de trein mogen zitten, maar dat is vast niet uit te voeren.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina