of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Eijsden

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Eijsden die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Paul Gilissen (3 apr 2007)
Dat bijna niemand naar Eijsden wil, hetgeen de webmaster stelt hier beneden, is niet helemaal waar. Station Eijsden trok gemiddeld toch zo'n 500 reizigers per dag. Ik hoorde laatst dat de nieuwe sneltrein Maastricht-Brussel gemiddeld maar 300 reizigers kent, waarschijnlijk passagiers die eerst gewoon met de stoptrein reisden. Dat er ook een stadbus rijdt, dat is waar. Maar een reistijd van 30 minuten naar Maastricht CS staat in geen verhouding met de 9 minuten die de trein er over deed. Terug laten komen dus, die trein! Waarom niet terug naar de situatie van voor 1997, toen er een stoptrein Maastricht - Luik reed, die na Luik verder reed als intercity naar Oostende.
reactie webmaster: je hebt gelijk, dat was een beetje kort door de bocht gesteld van mij. maar de betreffende persoon stelt ook zoveel vragen... Eijsden is er onevenredig op achteruit gegaan en mijn vriendin zit nog steeds met een aantal onbruikbare treinkaartjes naar eijsden (ooit een vijf retourkaart gekocht).

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina