of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Helder Zuid

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Helder Zuid die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
NoLifer (4 mrt 2008)
jammer dat het gebouwtje niet bemand is oudere mensen en ook ik als 25 jarige voelen ons een stuk veiliger op die manier en hebben ook nog even een praatje en zou er niet 1 coupe in de trein gebruikt kunnen worden als rook coupe? zou wel zo eerlijk zijn tegenover de rokenden klant/pasagier vriendelijke groeten NoLifer
reactie webmaster: er kan toch niet op ieder station iemand zitten! Daar is Den Helder Zuid wel een beetje te klein voor hoor. en dan zeker van de eerste trein tot de laatste, puur alleen voor de veiligheid? nogal duur verhaal zal dat worden. Je mag tegenwoordig nergens meer roken, en ik vind het zelf heerlijk dat er in de trein niet meer gerookt wordt. Als je wilt roken, kun je uitstappen en een trein later nemen. Maar ja ik ga er ook niet over, en verder niemand hier, wij zijn hobbyisten.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina