of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Helder Zuid

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Helder Zuid die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
dottie farla (5 sep 2011)
Waarom wordt er steeds van perron gewisseld met vertrek en aankomst? Het is namelijk zeer onhandig. Als je opgehaald wordt en je hebt een aantal koffers dan moet je al die trappen af en weer op met de bagage. De ophalers weten nooit aan welke kant ze moeten zijn. Bovendien staan de kaarten automaten bij perron 1 en het is heel vervelend als je dan op perron 2 gaat vertrekken.
reactie webmaster: geen idee hoor, ik verzin het ook niet. is inderdaad wel lastig voor reizigers denk ik, en een beetje onzinnig ook want aan de ene kant van het spoor is niets te beleven toch? stel de vraag aan de ns, probeer het eens via www.twitter.nl/ns_online. daar krijg je meestal het snelste antwoord.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina