of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Culemborg

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Culemborg die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Rob (10 jun 2011)
Die hellingbaan was er wel totdat de fietsenstalling werd uitgebreid. Bovendien kun je via de oude toegangsweg langs de voormalige meubelfabriek Gelderland nog zonder trappenlopen op perron 1 komen en via de tunnel Wethouder Schoutenweg, meteen links bij de rotonde via de weg naar de parkeerplaats bij de ijzerhandel op perron 2. Dus ik zie de noodzaak van die liften niet zo, een betere bewegwijzering naar de hiervoor genoemde opties was denk ik voldoende geweest.
reactie webmaster: de loop is dan natuurlijk wel erg lang als je eerst een kaartje moet kopen op een andere plek en dan weer helemaal moet omlopen (ik ben er niet bekend, dus ik weet niet of dat zo is, maar dat lees ik uit je verhaal).

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina