of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Culemborg

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Culemborg die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Rob (31 mrt 2011)
Beste Wichor, ik begrijp wat je zegt, er werd heel veel gesloopt in die tijd. Maar het station is toch de eerste 'aanraking' met de stad, een zeer historisch stadje in dit geval. Ik hoop dus maar dat de oude locomotievenloods, die er nog staat, wel behouden blijft.
reactie webmaster: Ja ik vind het ook altijd erg jammer als een station gesloopt wordt. Toch ben ik wel blij, want met de sloop van het station in mijn voormalige woonplaats Bergentheim is deze hobby voor mij begonnen. Ik had er nooit veel aandacht aan geschonken, maar toen het weg was ging ik het missen en zag ik de kale plek van het perron vanuit de trein, die zag ik later ook op andere plaatsen waarvan ik nooit had geweten dat er een station was. Toen ging ik het uitzoeken en bleek dat de spoorlijn vroeger ook verder doorliep dan Emmen. En dat er meer lijnen waren die waren verdwenen. En voor je het weet zit je er tot je oren in.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina