Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hazerswoude- Koudekerk

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hazerswoude- Koudekerk die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Ruud (25 dec 2012)
Kom er eigenlijk nooit meer, maar als kind speelde ik er wel... Inderdaad heeft er tot de jaren '90 (1990?) een bodewoning gestaan. In het oostelijke deel woonde een oudere man die graag zat te vissen en het westelijke deel werd als laatste bewoond door een migrantengezin. Iets ten oosten daarvan was een verharde vlakte waar je veel briketten en steenkool in de grond vond. Later viel het mij inderdaad op dat op deze plaats de bovenleiding op bredere bogen hing, zodat er ter plaatse van het voormalige station een 2e lijn zou kunnen hangen. Ben benieuwd of het nieuw te plannen station daar weer komt of wat ik vernomen heb: iets meer westelijk. Volgens mij waren de plannen tussen de westvaart en de gemeneweg (N209)
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina