of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Nijmegen Lent

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Nijmegen Lent die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
arjan krabbenbos (15 okt 2010)
Oorspronkelijk zou dit station inderdaad Nijmegen Waalsprong heten ( naar een nog te bouwen wijk in Nijmegen Noord) , maar aangezien deze stopplaats ook bij het naburige dorpje Lent ligt hebben ze besloten om het Nijmegen Lent te noemen.. Oorspronkelijk alleen voor stoptreinen/Sprinters, maar tegenwoordig ook voor IC treinen Zwolle-Arnhem -Nijmegen-Tilburg-Roosendaal vv. Wel opmerkelijk dat deze IC's tussen Nijmegen en Arnhem als stoptreinen rijden en op ieder stationnetje halt houden. Waarom dit is, is me onduidelijk.
reactie webmaster: nou ja 'IC-treinen'. Ze stoppen overal tussen nijmegen en arnhem, dus dan kun je het niet echt meer een intercity noemen. daarom krijg je dat rare gegeven dat als je uit tiel naar arnhem zuid wilt, je de stoptrein uit moet en de intercity in, omdat de eerste niet stopt, en de tweede wel. belachelijk!

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina