of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Aar

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Aar die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
w.m.overmeer (9 aug 2011)
kunt u mij vertellen hoe de indeling van het gebouw en woongedeelte is. Van 1924 t/m 1929 is mijn vader in Ter Aar stationchef geweest en heb ik er gewoond maar kan mij niet meer voorstellen hoe de indeling van het gebouw is geweest, vooral het woongedeelte. Uw bericht zie ik zo mogelijk gaarmne tegemoet. Met vriendelijke groet, w.m.Overmeer
reactie webmaster: ik heb er zelf geen informatie over, maar Het Utrechts Archief waarschijnlijk wel. zij hebben de oude ns archieven in huis. informatie erover is niet te vinden op hun site, maar wel contactgegevens. ze kunnen u vast verder helpen bij uw zoekactie. u spreekt over uw vader die stationschef was, hij was bij mijn weten echter assistent. hier staat zijn personeelsdossier (voor zover bij mij bekend, dat kunnen ze bij Het Utrechts Archief ook beter).

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina