of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rijksstraatweg

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rijksstraatweg die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Johan Koster (27 okt 2009)
In 2007 was ik de ambtenaar die namens de gemeente Haarlem de verkoop bij inschrijving van het stationsgebouw mocht verzorgen. Het doet mij nog steeds een enorm plezier, dat dit gebouw bij zulke enthousiaste mensen terecht is gekomen. Ik heb van tijd tot tijd hun bouwblog bekeken en ze hebben er een pareltje van gemaakt. Vanuit mijn vak (makelaar)moet ik eerlijk erkennen, dat er geen betere eindbestemming is gekomen dan deze. Ik wens Anneke en Christiaan alle geluk toe op deze unieke locatie.
reactie webmaster: ik weet niet hoe vaak zij op deze site kijken, maar wellicht kun je beter ook iets op hun eigen site schrijven (is het niet www.stationrijksstraatweg.nl? (ja blijkbaar in een keer goed getypt)

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina