of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Kruiningen- Yerseke

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Kruiningen- Yerseke die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (29 mei 2011)
1 Maart 2010 heropend als Businessstation(www.bsky.nl)en alras ramen afgeplakt met extra reclame en groot spandoek aan oostmuur hoofdgebouw...het oogt allemaal erg gesloten en volgens mij nutteloos voor de treinreizigers...geen WC meer,geen wachtruimte in gebouw en dus alleen een groot eilandperron met wachtruimte...wat een sof voor een IC-station...aan oostzijde begin 2011 extra fraaie overkapte fietsenstallingen gebouwd. Goed dat het stationsgebouw is gered van verpaupering maar komt helaas bij mij over als ,,hier en niet verder"zoals ook in Hoogkarspel,Bloemendaal en nog wat andere..zal wel de nieuwe tijd zijn-stationsgebouwen redden van sloop maar afzondering van het spoorgebeuren...jammer!
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina