Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (8 jun 2010)
Het proefbedrijf van de nieuwe Randstadraillijn E van/naar Rotterdam Centraal via de nieuwe boortunnel richting Pijnacker en Den Haag Centraal is sinds gisteren ( 7 juni 2010) omgezet in een testbedrijf. Dit laatste houdt in rijden zonder reizigers in een normale dienstregeling, bij een proefbedrijf wordt ook nog zonder passagiers gereden maar nog zonder dienstregeling. Het traject zal voor reizigers officieel geopend worden op 17 augustus 2010 tegenstelling tot wat ik eerder schreef eind agustus 2010. Voor wie het bovengrondse Hofpleinviaduct wil berijden haast u op 16 augustus 2010 is het definitief de laatste exploitatiedag van/naar station Rotterdam Hofplein. Dan komt er echt een einde aan dit historische baanvak welke ooit de aftrap was van electificatie vaan het Nederlands spoorwegnet. ( in 1908) Eind 2011 wordt deze Randstadraillijn doorgetrokken via het huidige metrospoor van lijn D tot aan station Slinge via de stations Beurs en Zuidplein.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina