Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Freek Blonk (22 jul 2012)
Freek Blonk Ongelofelijk dat een architect zon monsterachtig gebouw als het in aanbouw zijn NS Station van Rotterdam kan en mag uitvoeren. Overal stellingen huizen hoog een groot traliewerk van steigers/mobiele hijskranen om te schilderen en materialen aan te brengen. Mijn heer de architect Jan (Jan Benthem) nog nooit van assemblage gehoord? Een assemblage is een geheel dat bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Het woord, dat afgeleid is van het Franse assembler, dat 'verzamelen' of 'samenvoegen' betekent, beschrijft tevens de actie van het samenstellen. Waarom konden de onderdelen niet geschilderd worden en grotendeels in elkaar gezet worden tijdens de productie? Uw meer dan geweldige collegas van de bouw van de Erasmusbrug de Spin, hadden vergeten dat een brug wind kan vangen nog afgezien dat er gemotoriseerd verkeer op een ordentelijke manier van gebruik moet maken, dan het goede inzicht dat bij het ontwerp van het nieuwe gebouw van het Scheepvaart enTransport College Rotterdam aan de Lloydstraat 300 dat er zo iets als springvloed bestaat in de Waal, gevolg een grote overstroming en schade. Ja? of zijn het allemaal maar verzinsels?
reactie webmaster: ik snap vrij weinig van je vrij warrige verhaal dat bovendien ook helemaal geen reactie is op het bericht van rob troost (alleen gaat dat ook over de bouw van het nieuwe statin).

assemblage moet an ook wel mogelijk zijn, maar dan moet je een heel ander ontwerp gaan maken. op het huidige ontwerp lijkt assemblage mij niet echt tot de mogelijkheden behoren.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina