Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (10 feb 2012)
Het "knutselprogramma" van de verbouwing is nu in de voorlaatste fase beland. Momenteel zijn ze nu al met ronde 5 bezig, die op 29 juli 2012 voltooid moet zijn. Er wordt nu driftig korte metten gemaakt met de oudste perronkap (uit 1955!!!) die met de dag meer geschiedenis wordt. In verband met deze actie, werd door de Metrokrant een actie op touw gezet om lezers van deze gratis krant een stukje van het oude Centraal mee te geven. Deze moesten gisterenmorgen ( donderdag 9 februari 2012) bewapend zijn met een Metro-krant om 1030 uur en bij spoor 13/14 op de voetbrug zich melden. Men kon zo een stukje van deze voormalige perronkap krijgen als blijvende herinnering aan het oude station. Het nieuwe station wordt ook steeds zichtbaarder; Een Hema en de Kiosk zijn al in de nieuwbouw ( bij spoor 1) en ook de reusachtige ontvangsthal krijgt steeds meer vorm.Bovendien zijn ze onlangs begonnen aan de nieuwe ondergrondse fietsenstalling die voor het grote stationsgebouw gebouwd wordt. Als het allemaal nog volgens plan blijft gaan is Rotterdam Centraal eind 2013 helemaal af.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina