of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amersfoort Vathorst

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amersfoort Vathorst die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
janwillem (24 sep 2005)
Ik ben sowieso een tegenstander van het te grote Amersfoort. Deze stad is heeft al veel te veel grond opgeslokt.Dat er een station komt vind ook heel cool. Daar hebben de inwoners van Nijkerkerveen ook wat aan. Amersfoort heeft grond van de Arkenheemse polder en Nijkerkerveen ten behoeve van Vathorst. Iedereen hoopt nu dat dit het laatste station wordt in het kader van de vinex wijken. Het is te hopen dat Amersfoort zijn huisvesting sproblemen overdraagt aan Zeewolde of Almere. Het is wel een mooi station van Vathorst alleen jammer dat Prorail geen spoorverdubbeling doet tussen Nijkerk en Amersfoort zodat er meer gependeld kan worden. Hopelijk komt er nog eens een spoorverdubbeling tussen Nijkerk en Utrecht zodat de het met de krappe capaciteit eens is afgelopen. En dat hogere freg. kan worden gereden
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina