of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amersfoort Vathorst

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amersfoort Vathorst die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Steve Maksimovic (19 feb 2006)
Zelf kom ik uit Groningen, maar als ik een baan krijg in het midden van Nederland zou ik graag in Amersfoort gaan wonen. Mijn mening over de dienstregeling zoals het er nu uitziet... Een stoptrein is een stoptrein en hoort dus ook gewoon te stoppen, zowel op Amersfoort Vathorst als op Amersfoort Schothorst, Amersfoort Schothorst heeft een mooie verbinding met Utrecht Centraal en het zou erg mooi zijn als dat zo blijft met de verbinding van 2x per uur. De trein van Alkmaar naar Amersfoort Schothorst en uiteindelijk ook naar Amersfoort Vathorst moet anders minimaal een goede overstap hebben op Amersfoort Centraal, zodat beide wijken vooralsnog makkelijk en vooral snel in Utrecht kunnen zijn.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina