of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Blerick

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Blerick die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
henk schneiders (3 aug 2011)
Wie voor het eerst vanaf 'station' Blerick vertrekt, moet er ruim de tijd voor nemen. Vanuit een fietsers-/voetgangerstunnel onder de sporen voeren trappen omhoog naar drie perrons. Nergens staat aangegeven welke treinen van welk perron vertrekken. Dat moet je gewaar worden door de trappen op te lopen. Geen vertrekstaat in de tunnel. Geen kaartjesautomaat in de tunnel. Geen verwijzing in NS-huisstijl naar de perrons. Alleen op het middelste (zgn 'eiland'-)perron staat een (1) kaartautomaat verstopt. Die weigert systematisch chipknipbetaling te accepteren. Dit 'Amstelstation van Venlo' is het best bewaarde geheim van NS/ProRail en dat moet blijkbaar zo blijven. Neem ruimschoots de tijd voor dit zoekplaatje. De Postgiroloterij restaureert momenteel de gebouwen uit de lang vervlogen tijd dat Blerick bij NS nog wat voorstelde. Is er geen 'goede-doelen-organisatie' te vinden die van die dooie tunnel voor de 600 treingebruikers per dag een echte stationsingang maakt?
reactie webmaster: Ik heb het bericht verplaatst naar het station zelf. Het heeft immers niets met die specifieke afbeelding te maken. een rare situatie daar, dat wist ik niet. de ns zal het hier wel niet lezen, dus veel zin voor je zaak heeft het niet om het hier te plaatsen, maar wel interessant.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina