of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Blerick

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Blerick die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (23 okt 2009)
Sloop van het stationsgebouwtje op het erg brede eilandperron geschiedde in Mei 2001 en medio Juli 2001 is het echt gebeurt-nog goed te zien waar het stond aan ietwat andere kleur tegels,een glazen abri is verlengd/veranderd en de NS zet er een gigantisch grote lichtbak neer iets ten westen oude plek vml gebouw.In het begin van 2003 bouw nieuwe overdekte fietsenstallingen en later in 2008 uitgebreid.Spoor 4 heeft een stenen wachtruimte van architect Bak sinds ?,dichtgetimmerd in de nazomer van 2004 en in November 2006 sloop van de muren van dat bouwsel en dan nog alleen dak over met steunen.Perronverlenging richting Venlo sporen 1 en 2 met stalen platen miv November 2006;er gaan Intercitytreinen stoppen Venlo-Den Haag Centraal vv.De sporen 3 en 4 zijn voor de dieseltreinen tussen Roermond en Nijmegen.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina