Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Loenen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Loenen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Cees Verhulst (29 apr 2012)
Mijn vader Pieter Cornelis Verhulst was tot en met sluiting van station Loenen voor goederenvervoer stationchef in Loenen aan de Hoofdweg 101 tegenover de cooperatie, waar nu Kieveen zit. Ik heb er vanaf mijn geboorte in 1955 tot en met 1962 gewoond. Daarna zijn wij naar een nieuwbouwwijk in Apeldoorn-Zuid verhuisd. Mijn vader heeft nog in Apeldoorn en Deventer bij de NS gewerkt. Het grappige is dat wij na zoveel jaar bijna elk weekend het spoor kruisen bij voormalig hotel Bosoord, omdat wij verderop in de bossen een recreatiewoning bezitten. Met vriendelijke groet, Cees Verhulst
reactie webmaster: wat leuk, weer een oud bewoner van een station die op mijn site een bericht achterlaat. ik heb je opmerking verplaatst naar het station, want het had niet speciaal betrekking op die afbeelding.

heb je misschien nog foto's in je familiealbum zitten van je oude woning? er zijn al veel oud bewoners die op die manier een bijdrage aan mijn site hebben geleverd, en foto's van oud bewoners zijn vaak erg uniek.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina