of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Twello

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Twello die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (20 mrt 2010)
Aan westzijde van de westelijke overweg bij vml locatie oude stationsgebouw(en)Twello wordt een nieuwe halte gebouwd-is dus niet op oude plek maar stuk meer verderop.Wat nog verder herinnert aan het verleden is het stationskoffiehuis Korderijnk(sinds 1916)en kijkend naar dit fraaie gebouw geeft deze nieuwe halte extra inspiratie naar het spoorse verleden van dit dorp.Kilometrering nieuwe halte is KM 9.7.Er stond hier vroeger een oud fabriekscomplex...in voorjaar 2006 start zetten perronkeerwanden(begin Mei)en start overkapte fietsenstallingen is geheel aan zuidzijde-noordzijde is er geen ruimte voor!Perronoverkapping is nuttig maar wel erg kort...alles open op zondag 10 December 2006 in fraai helder en koud winterweer-tevens opent dan Voorst-Empe en de 2 nw haltes in Apeldoorn.Alhier springkussen en muziek van o.a. Nick en Simon,ook OV quiz met Hans Versnel,ook Kerstmarkt in nabijgelegen Stationsstraat en behoorlijk druk op die dag,propvolle perrons,veel koek en zopietenten...erg gezellig !
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina