Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Apel

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Apel die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Nienke (20 mrt 2011)
Hallo Willy, Omdat ik op zoek was naar eventuele fam.leden van mijn moeders vader; de heer Van de Vegt, kwam ik jou naam tegen met een respons op het oude stationsgebouw van Ter-Apel. Het is al lang geleden dat wij daar vertrokken zijn, maar ik kan mij nog goed herinneren dat ik ooit bij jullie gelogeerd heb in het mooie oude stationsgebouw, je vader had schaapjes naast het huis en ik ben toen der tijd met veel plezier bij jullie geweest, wij waren nog kinderen en ik ben eigenlijk ook blij verrast dat ik jou naam tegen kwam tijdens het googelen. Ik weet natuurlijk niet wanneer je deze reactie verstuurd hebt maar het is ook een grote verassing om te leze dat je ouders daar nog steeds wonen. Groet van Trienke Geerligs.
reactie webmaster: dit bericht komt natuurlijk niet rechtstreeks bij Willy aan. Je kunt hem/haar mailen via de link op de naam, dan opent zich een e-mail naar het juiste adres. de reactie is (zoals op de site staat vermeld) hier geplaatst in 2004, dus of die mensen er nog steeds wonen weet ik niet.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina