Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Reuver

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Reuver die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Bj√∂rn Schoester (23 sep 2008)
Ik wil de eigenaar van station reuver (de vertraging) mijn complimenten geven hoe mooi hij dit pand in orginele staat heeft teruggebracht. Ik kom er dagelijks langs want ik ben werkzaam bij Veolia Transport als machinist en ik heb de verbouwingen dus goed kunnen volgen. En ik moet eerlijk zijn dat ik steeds nieuwschieriger werd hoe het zou worden, maar ik vind het echt mooi. Succes met de brasserie!
reactie webmaster: ik hoop dan dat hij dit leest, want ik heb verder geen banden met hem. Het is overigens niet de bedrijfsleider van de vertraging die het pand heeft opgeknapt, hij huurt het pand alleen van de eigenaars (Joan Westendorf heet ze als ik het mij goed herinner, volgens mij staat haar adres hier ook wel ergens op de site). Complimenten aan Joan, omdat het weer terug is gebracht in de oude staat van een 5e klasse station, dus voor de grote aanbouw die in de jaren 90 was verwijderd. Er waren eerst ook plannen geweest dat gedeelte te herbouwen, maar gelukkig is daar ook van af gezien (misschien dat mijn argumentatie daartegen toch geholpen heeft).

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina