of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hulst

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hulst die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Peter Govaert (2 nov 2010)
Ten tijde van de eerste reconstructie van het Stationsplein zijn ter hoogte van restaurant Napoleon restanten van de spoorlijn tevoorschijn gekomen. Wellicht dat van dit feit er foto's bestaan c.q. zijn genomen. Er zullen vast wel mensen te vinden zijn in Hulst e.o. die in het bezit zijn van deze foto's. Ook kan ik je melden dat het voormalige etablissement "In het Spoorzicht" (zichtbaar op de oude foto's van het complex te Hulst) inmiddels gesloopt is. Maar wellicht ben je al op de hoogte van het voorgaande!
reactie webmaster: nee daar wist ik niets van. ik ben niet zo bekend met hulst, er zijn zoveel oude stations in nederland, dit soort zaken kan ik niet allemaal bijhouden. misschien zijn er inderdaad bezoekers die er nog foto's van hebben, en reageert er iemand.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina