of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Zuidbroek

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Zuidbroek die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Felix Segers (1 dec 2012)
Het doet me deugd dat het station Zuidbroek niet is gesloopt....in de 80-er, begin 90-er jaren was het zwaar vervallen, toen ik dagelijks 's-avonds vanaf Winschoten naar Groningen reisde met de Wadloper. Helaas is het station van Hoogezand-Sappemeer wel gesloopt en is er iets zeer lelijks voor in de plaats gekomen. Jammer dat er weer vragen bij dit station worden gesteld die niets op deze website hebben te zoeken en dat er weer mensen menen feiten te moeten noemen/te moeten opsommen die verder niemand leest......maar deze kritiek heb ik wel vaker geuit......ga zo door met de website: heel mooi!! Vriendelijke groet, Felix Segers
reactie webmaster: helaas, doe je niets aan, kost me veel teveel tijd om dat allemaal te verwijderen. hoogezand is inderdaad vreselijk.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina