of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Meeden- Muntendam

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Meeden- Muntendam die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Roald van Elswijk (17 jan 2013)
RTV Noord meldt dat de Groninger gedeputeerde Boumans in overweging neemt om het station tussen Muntendam en Meeden te heropenen. Dit in verband met de nieuw aan te leggen verbinding Veendam-Stadskanaal. Ik vraag me af in hoeverre dit realistisch is, aangezien station Veendam relatief dichtbij ligt, en er ook geen sprake was van heropening van Meeden-Muntendam toen de lijn naar Veendam weer in gebruik werd genomen voor personenvervoer. Het volledige nieuwsbericht is te vinden op: http://www.rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=117122
reactie webmaster: lijkt mij niet echt nuttig, want die dorpen liggen daar nogal ver weg natuurlijk. dan verdwijnen vast weer wat buslijnen (of hebben ze die toch al niet in meeden en muntendam) en moeten mensen verplicht met de trein.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina