of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Oosthuizen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Oosthuizen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Kees de Reus (12 feb 2011)
Op 10 maart 1950 ben ik geboren in het voormalige treinstation van Oosthuizen. Mijn nog jonge ouders woonden toen in bij mijn opa en oma die in het stationsgebouw woonden en werkten. Het station was toen al buiten gebruik als treinstation. Er was een champignonkwekerij in gevestigd, waar mijn opa Lauwrens Jonkman werkte. Pas later zijn van de gebouwen van het station kaaspakhuizen gemaakt.
reactie webmaster: Oh wat leuk, weer een oud bewoner van een stationsgebouw die een bericht op mijn site achterlaat. ALtijd leuk om die herinneringen te lezen. Hebben jullie in jullie familiealbums misschien nog foto´s van dit gebouw? Het zijn altijd bijzondere foto´s wanneer ze uit de collectie van de spoorfamilies komen. Weet je wanneer de gebouwen zo dratisch zijn verbouwd tot fabriekspanden?

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina