of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Oosterbeek Laag

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Oosterbeek Laag die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Ton Zwartkruis (29 jan 2010)
Van kraakpand tot kooppand! 27 jaar geleden heb ik met een aantal kraakvrienden het station Oosterbeek Laag gekraakt. Het prachtige pand stond op de sloopnominatie. Inmiddels is het een (gemeentelijk) monument en hebben wij het als bewoners eind 2009 van de NS in eigendom gekregen door afkoop van de erfpacht en de aankoop van de grond. Nu nog een noordelijke aftak van de Betuwelijn (want dan minder treinen) en geluidschermen weg, dan wordt het nóg mooier dan het al is.
reactie webmaster: ja die geluidsschermen zijn echt doodzonde. die nemen alle uitzicht weg uit de trein op het mooie pand, en andersom, maar ik zie het nog niet echt gebeuren dat ze dat gaan doen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina