of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Nieuwersluis- Loenen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Nieuwersluis- Loenen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
bannink (17 jan 2011)
wil je mij een keer bellen, ik heb nog een aantal boeken gevonden van mijn vader, zoals blokregelementen uit 1939 en een boekje met De plechtige herdenking spoorwegstaking enz enz.
reactie webmaster: Ik heb uw telefoonnummer hier weggehaald, want dat wilt u vast niet op internet plaatsen zodat iedereen het kan lezen. Jammer dat u geen mailadres achterlaat, want daarmee is het toch veel makkelijker communiceren hierover. ik verzamel alleen foto's van stations en heb dus geen interesse in deze boeken. misschien heeft het Noord Nederlands Trein en Tram Museum interesse, zij verzamelen veel meer op spoorgebied.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina