of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Nieuwersluis- Loenen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Nieuwersluis- Loenen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Martien van den Eshof (5 jan 2011)
Mijn vader is geboren op 7 november 1916 in Loenen aan de Vecht. Zijn vader, Hendrikus Martinus van den Eshof was, volgens de overlevering spoorwegwachter en heeft gewoond aan volgens mij beide huizen aan de Angstel. Kan iemand mij bevestigen, of is er ergens een lijst waaruit blijkt dat mijn opa inderdaad daar overwegwachter is geweest??
reactie webmaster: dat kun je waarschijnlijk in het utrechts archief (zie www.hetutrechtsarchief.nl voor contactinformatie) terugvinden. daar hebben ze het oude ns personeelsarchief. maar een medewerker van het utrechts archief is een vrij frequent mee kijker op deze site en zal misschien al even een zoekactie voor je doen, Victor?

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina