of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Stadskanaal Hoofdstation

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Stadskanaal Hoofdstation die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Hans de Lange (7 jun 2013)
Klopt, de plannen waar Roald van Elswijk over schrijft gaan definitief door. Het total benodigde budget is door de provincie Groningen beschikbaar gesteld. En waarschijnlijk (als Prorail meewerkt!) zal de eerste trein al in 2017 moeten reiden, 2 jaar eerder dus. Het 2 jaar geleden heropende gedeelte naar Veendam is zo'n succes dat wat Arriva en de provincie betreft de verlening naar Stadskanaal zo snel mogelijk in gebruik moet worden genomen. En misschien wel door getrokken naar Emmen?! Hoezo noordelijke lijnen sluiten wat de NS wilde. Sinds Arriva hier de septet slaat, bloeien deze lijnen als nooit te voren. NS wilde een bedrag van 12.000.000,- voor een kwijnende treinexploitatie. Arriva doet veel meer voor maar 5.000.000,-. Leve de privatisering. Met NS hadden we geen treinen meer in het noorden gehad. Met Arriva reiden er meer treinen en is de service sterk verbeterd. Arriva steekt zijn nek uit en durft zelf extra lijnen te openen. Ook de winterse perikelen zoals in de rest van het land kennen wij hier niet. Arriva rijdt met wintervaste nieuwe treinen (Spurt) die met sneeuw gewoon doorrijden zonder noemenswaardige vertragingen. Deze treinen komen uit Zwitserland. Daar weten ze tenminste wintervaste treinen te bouwen. Dus de excuses van de NS van niet reiden bij een beetje sneeuw slaan nergens op. Kijk naar Arriva. Het wordt tijd dat NS eens een lesje gaat nemen bij Arriva.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina