Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Lisse

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Lisse die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Mieke van Ewijk (4 mei 2011)
Onderstaand artikel heb ik van mevr.v.Z. gekregen, haar man Bart v. Z. was toen werkzaam als waarnemend stationschef op station Lis. 02-03-1965 Veertig extra-treinen doen in Bollenstreek ieder weekend station Lisse aan. Dit jaar (1965) heeft de N.S. ten behoeve van Keukenhof-reizigers een bijzondere regeling vastgesteld, waarbij tijdens de feestdagen en de weekeinden per dag twintig extra treinen Lisse zullen aandoen.Tien extra treinen in de richting Amsterdam en een even zo groot aantal naar Leiden. De eerste "Keukenhoftrein" die Lisse aandoet passeert op vrijdag 16-04-1965.De extra-weekend-dienst begint de zaterdag, zondag, en maandag daarop,(Pasen).Op 24, 25 april en op 1,2 en 5 mei(Bevrijdingsdag) stoppen de treinen in Lisse. Het weekend van 8 en 9 mei is de laatste, waarop deze dienstregeling geldt. Daarna heeft Keukenhof geen invloed meer op de dienstregeling. (de foto van het station Lis (1965) wordt naar het andere emailadres gestuurd) Vr. Gr. van mevr. van Z. en M.
reactie webmaster: ok ik heb de foto inmiddels gezien bedankt. leuk, ik zal het online plaatsen. leuk dat je zo enthousiast gegevens aan het verzamelen bent.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina