Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Lisse

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Lisse die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (14 jun 2010)
Er gaan geruchten rond om dit station tot een vaste halteplaats te maken. Thans stopt hier een evenemententrein voor bezoekers van de Keukenhof.( Voornamelijk speciaal ingelegde treinen uit Belgie,Duitsland of een speciale trein uit Nederland.) Maar NS zegt dat het op topdagen onmogelijk is en denkt dat het onrendabel is omdat de Keukenhof maar 2 maanden per jaar open is. Het station ligt ook ver van de bebouwing af, maar dat hoeft niet te betekenen dat het station niet functioneren kan. Kijk maar naar het verder op gelegen heropende station Hillegom wat ook niet echt centraal ligt. Hier komen ook treinpassagiers om op en bij dit zeeeklei/bollenstation in of uit te stappen. Maar goed wie weet hoe het in de toekomst wordt.....
reactie webmaster: ik had me voor dit bericht nog niet gerealiseerd dat hillegom station ook zover van de bebouwde kom verwijderd is.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina