of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Haarlem

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Haarlem die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
yede (17 aug 2011)
Hi allemaal, was mij al lang bekend dat er een bieb in zou komen vrijdag even kijkje genomen maar het was dicht. tja wat heb je er dan aan. en ik vindt het ook te modern. dank niet dat het gaat lopen. is want de boeken hoek die op utrecht station zat liep ook niet. en is ook alweer weg. en ook niet bekend wanneer het open is. ook wordt er in eerder stukjes geproken over swingsteesjun feesten nu alleen nog salsa en tango al is de ruimte wel afgeplakt ziet er gewoon niet mooi uit voor een dergelijk monument. tja naar mijn plan is niet geluisterd. want rustig een boekje daar lezen met piepende treinen zal dus wel niets worden maar toch succes.
reactie webmaster: je hoeft de boeken ook niet daar te lezen, maar je kunt ze lenen, het is gewoon een openbare bibliotheek, en naar ik verneem zijn er al veel mensen lid geworden. is toch makkelijker bereikbaar dan een gewone biblitheek waar je speciaal naar toe moet (ik werk zelf ook in het biblioitheekwezen, maar dan een heel andere tak van sport, ik ben medisch informatiespecialist in een academisch ziekenhuis).

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina