of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Haarlem

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Haarlem die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (12 aug 2011)
Het mooie historische stationsgebouw heeft sinds kort een wereldprimeur in huis. Het herbergt nu een bibliotheek onder het oude seinhuis op het middenperron. De voormalige stationsrestauratie ,waar ik vroeger vaak kwam met mijn oma, is al weer eeen poosje danszaal. Ik hoop dat leegstaande stationsgebouwen gauw weer een publieke functie mogen krijgen zoals: een winkel, bibliotheek, wachtzaal, snackbar of woon/buurthuis. Dat is goed voor de sociale veiligheid en de omgeving waar het zich in bevindt. Niets is troostelozer en beangstigend als een half of geheel verwaarloosd stationsgebouw, vooral als het de monumentenstatus heeft.
reactie webmaster: ja leuk nieuws, ik werk zelf in het bibliotheek wezen (hele andere bibliothek overigens, ik ben medisch informatiespecialist in een academisch ziekenhuis).

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina